FREE hit counter and Internet traffic statistics from







The Stupid White Man Quiz
Elites Say the Darnedest Things...

by Mickey Z.
September 25, 2004

Send this page to a friend! (click here)


The rules are simple. I provide a quote and you guess which Stupid White Man (or wannabe) is responsible.

QUOTE #1: "The destruction was mutual." (Explaining why the U.S. should not apologize to Vietnam) 

a) Richard Nixon
b) Ronald Reagan
c) Alexander Haig
d) Jimmy Carter

QUOTE #2: "A young man who does not have what it takes to perform military service is not likely to have what it takes to make a living. Today's military rejects include tomorrow's hard-core unemployed."

a) Wesley Clark
b) John F. Kennedy
c) Norman Schwarzkopf
d) Colin Powell

QUOTE #3: "I think it is very beautiful for the poor to accept their lot...I think the world is being much helped by the suffering of the poor people."

a) Barbara Bush
b) Mother Teresa
c) Oprah Winfrey
d) Bill Gates

QUOTE #4: "Am I prepared to go get them before they get us if we locate them and have sufficient intelligence? You bet I am. I will never allow any other country to veto what we need to do and I will never allow any other institution to veto what we need to do to protect our nation."

a) George W. Bush
b) Donald Rumsfeld
c) Dick Cheney
d) John F. Kerry

QUOTE #5: "Which is more important in world history: The Taliban or the fall of the Soviet Empire? A few over-excited Islamicists or the liberation of Central Europe and the end of the Cold War?" (Rationalizing the arming of the Islamic extremists in Afghanistan, including Osama bin Laden, who have since been blamed for the attacks on 9/11.)

a) Paul Wolfowitz
b) Zbignew Brzezinski
c) George H.W. Bush
d) Ariel Sharon

QUOTE #6:  "There is a physical difference between the white and black races which I believe will ever forbid the two races living together on terms of social and political equality."

a) Abraham Lincoln
b) Ann Coulter
c) David Duke
d) Rush Limbaugh

QUOTE #7: "Put down those sprouts and pick up a T-bone!"

a) Dr. Atkins
b) Michael Moore
c) Ted Nugent
d) Jeb Bush

QUOTE #8: "Freedom is about authority."

a) John Ashcroft
b) Tom Ridge
c) Rudy Giuliani
d) Al Gore

QUOTE #9: "Racism isn't holding blacks back, it's their own laziness!"

a) Bill O'Reilly
b) Bill Bennett
c) Bill Clinton
d) Bill Cosby

QUOTE #10: "There is nothing wrong with doing something that benefits all humanity, but that is, in a sense, a second-order effect."

a) Henry Kissinger
b) Jesse Jackson
c) Condoleeza Rice
d) Dan Rather

(Answers: 1-d, 2-b, 3-b, 4-d, 5-b, 6-a, 7-b, 8-c, 9-d, 10-c)

Mickey Z. is the author of two brand new books: The Seven Deadly Spins: Exposing the Lies Behind War Propaganda (Common Courage Press) and A Gigantic Mistake: Articles and Essays for Your Intellectual Self-Defense (Library Empyreal/Wildside Press). For more information, please visit:

Other Recent Articles by Mickey Z.


* Osama bin Laden vs. Pat Tillman
* Paranoia Rides the IRT
* McBypass Nation
* Media Declares War on Anti-War Protests (but more Generals, please)
* Freedom of Speech...and the Right to Remain Silent
* Shooting at Whales: 40 Years after Tonkin
* Get on the Bus
* Kid Gavilan's Grave
* Ad Infinitum? Presidential Campaigning in the Age of Television
* Elie Wiesel: Madman or Commissar?
* Democracy Now? An Open Letter to the People of Iraq
* Just DU It: Depleted Uranium and the Real Costs of Conquest
* Good Mourning, America: Reagan, Radicals, and Repetitive Reactions
* D(isinformation) Day: 60 Years is Enough
* With Friends Like These...
* Even Better Than the Real Thing: When it Comes to Boycotts...Coke is It
* Please Forgive U.S.?
* Prisoners' Dilemma: The Devil Made U.S. Do It
* Inspired by Pat Tillman?
* Ten Years After: Rwanda and the G Word
* Journalism 101
* Undoing the Latches
* A Beautiful Mindset: The Left Attacks From the Right
* "Underground Music is Free Media": An Interview with Twiin
* Kurt Nimmo on Bush, Empire, and the 2004 Election
* Tommy Boy Friedman Does "Imagine"
* Somalia and Iraq: Looking Back and Ahead
* Dreams For Sale